Welkom op de website van Catstown Country Rebels!

Om een beeld te geven over de Catstown country rebels, gaan we even terug naar september 1998. Toen vond op de Markt het eerste countryfestijn plaats. Omdat er onder het publiek veel belangstelling ontstond, werd het voorstel gedaan om bij de Gouden Kegel, op de Markt ( nu Stadscafè) met danslessen te beginnen. Daar werden wij voor benaderd.

Wij zijn gestart op 7 november 1998 met de danslessen, als onderdeel van een andere dansgroep. Na enige tijd hebben we besloten, om als eigen groep verder te gaan. We hebben onze leden gevraagd om een naam te verzinnen, en daar is onze naam uit ontstaan. Op 15 augustus 1999, zijn we officieel van start gegaan als Catstown country rebels. We hebben al die jaren in De Gouden Kegel ons onderkomen gehad. Inmiddels hebben we na 2 verhuizingen ons onderkomen gevonden in buurthuis Sint Anna in de Hoogeindsestraat in Helmond.